top of page

Škola smíchu - staňte se instruktorem/kou jógy smíchu

Add Date here

Škola smíchu: Staňte se instruktorem/kou Jógy Smíchu!
Seminář s českým smíchologem Petrem Fridrichem.

 

Termín: 31. července - 2. srpna 2020 

 

Další seminář termín březen/duben 2020 v přípravě.

Čas: Pátek 18:00-21:00, Sobota 09:00-19:00, Neděle 09:00-18:00


Kde: Studio Pro, Polská 6, Praha 2 – Vinohrady
Více o místě konání na http://www.studio-pro.cz/

Program:
Cvičení jógy smíchu a meditace smíchu ve skupině. Koncept a filozofie jógy smíchu. Fyzické, mentální, emoční a spirituální přínosy jógy smíchu. Kontraindikace jógy smíchu. Historie terapie smíchem, humorem a jógy smíchu. Fyziologie a psychologie smíchu. Tleskání, protahování a dýchání v józe smíchu. Základní cvičení jógy smíchu. Jak vytvářet svá vlastní cvičení. Role instruktora jógy smíchu. Základní body účinného setkání jógy smíchu. Meditace smíchu a ukotvující techniky. Jóga smíchu v různých kontextech. Jóga smíchu sám/a se sebou. Jak založit a vést Klub smíchu. Trénink vedení setkání jógy smíchu. Závěrečný ceremoniál předávání certifikátů, skupinové foto, rozloučení. 

Co na semináři získáte:

  • Výuku vedou prvním certifikovaným učitelem jógy smíchu v ČR a SR.

  • Unikátní možnost se po dobu 2 dnů velmi hodně smát a vyzkoušet na svém těle i mysli účinky jógy smíchu.

  • 50+ stránkový podrobný manuál plný zajímavých a užitečných informací, cvičení a aktivit.

  • Seznámit se s dalšími lidmi ve skupině, navázat nová přátelství či spolupráci.

  • Dozvědět se praktické rady a doporučení k k tematice jógy smíchu. 

  • Mezinárodní certifikát Laughter Yoga International (číslovaný) instruktora jógy smíchu s neomezenou platností.

  • Možnost účastnit se dalších doplňujících seminářů určených pro absolventy základního certifikovaného tréninku pro instruktory jógy smíchu.

  • Pro opakovanou účast na semináři pro instruktory jógy smíchu (bez manuálu a certifikátu) pro již existující instruktory je cena 2200,-Kč.

  • Účast na seminářích Cesta smíchu Petra Fridricha v Praze se slevou 100Kč (konečná cena 250Kč).

  • Přidělení správcovství pro fanpage na facebooku Jóga smíchu Česká a Slovenská republika – Laughter Yoga Czech and Slovak Republic, které slouží pro prezentaci aktivit jógy smíchu a i kontakt se zahraničím (v případě, že používáte facebook).

  • Přístup do skupiny Jóga smíchu Česká a Slovenská republika PROFIZONA, která slouží výhradně pro sdružování a komunikaci instruktorů jógy smíchu v ČR a SR (v případě, že používáte facebook).

  • Možnost zřídit si profil na webových stránkách jógasmíchu.cz. podmínky budou sděleny následně (vyřizuje David Zahradník).


Komu je seminář určen?:
Seminář je určen pro všechny, kteří chtějí založit Klub smíchu nebo chtějí nějak využívat jógu smíchu ve své práci, či doplnit své další aktivity, kterým se již věnují. Řada účastníků však seminář navštěvuje pouze pro svůj osobní rozvoj či jen tak pro zábavu a někteří také přicházejí pro to, že dostali seminář jako dárek.

Seminář je obzvláště vhodný pro všechny, kteří jsou potenciálně ve fyzickém, mentálním nebo emocionálním stresu či jsou ohroženi syndromem vyhoření, sezónními změnami nálad nebo s takovými lidmi pracují. Seminář je také vhodný zvláště pro pracovníky pedagogických, pomáhajících a dalších podobných profesí, kteří pracují s lidmi. 

Cena: 4 100,- Kč

Cena zahrnuje/nezahrnuje: Cena zahrnuje lektorné, pronájem místa, manuál, certifikát, nápoje a menší občerstvení během dne. Cena nezahrnuje dopravu účastníků, jejich ubytování a stravování. 

Rezervace:
• Předběžnou rezervaci místa můžete provést tak, že napíšete email na petr.fridrich@gmail.com kde uvedete, že si rezervujete místo na Seminář pro instruktory jógy smíchu, vaše jméno a příjmení, email a telefon.
•Rezervace místa na semináři je po zaplacení zálohy. Účastníkům je potvrzena rezervace podle pořadí zaplacených záloh. V případě, že je seminář již naplněn, jsou ostatní účastníci zařazeni mezi náhradníky.
•Zaplacení zálohy 900Kč nejpozději do 30 dnů před začátkem semináře (záloha) je vnímáno jako přihlášení na seminář.
•Zbytek platby musí být uhrazeno na účet nejpozději 5 dní před začátkem semináře (pokud nebude dohodnuto jinak, například platba na místě).
•V případě odřeknutí účasti 5 dnů a méně před začátkem semináře – storno poplatek 900Kč. 

Přihlášení na seminář a další informace o semináři:
Mgr. Petr Fridrich
Email: petr.fridrich@gmail.com 
Telefon: +420 777 352 642 

Kapacita semináře – min. počet 7, max. počet 14 účastníků. 

MÍSTO: 
Studio Pro, Polská 6, 120 00 Praha 2 - Vinohrady
www.studio-pro.cz

JAK SE TAM DOSTAT: 
- nejbližší stanice metra Muzeum (linka A, C)
- nejbližší tramvajová zastávka Italská (linky 11, 13) 
- nejbližší autobusová zastávka MHD Na Smetance (linka 135)
- nejbližší vlaková stanice (Hlavní nádraží)
- nejbližší autobusová zastávka - národní/mezinárodní spoje (Florenc)
- Parkování od pondělí do pátku 8:00-18:00 placené, od 18:00 zdarma. Od pátku 18:00 i přes víkend zdarma - ulice Italská, Kunětická, Lichnická, Helénská, Španělská. 

Lektor: 
Mgr. Petr Fridrich

Instruktor a učitel jógy smíchu v ČR – výcvik Madan Kataria (zakladatel jógy smíchu) a spolupořadatel prvního Mistrovství ve smíchu v ČR (a také v Evropě), člen mezinárodní sítě učitelů jógy smíchu Laughter Yoga International a základající člen World Laughing Championship … Zakladatel a organizátor Nudné konference. Absolvoval mnoho dalších kurzů k tématu – terapie humorem, smích v práci, pozitivní psychologie, EQ, gibberish terapie, filmová terapie … Prošel výcviku NLP Master Practitioner a Systemických a rodinných konstelací. Józe smíchu se věnuje od roku 2009.

Please reload

bottom of page