top of page

Cesta smíchu - jóga smíchu s Petrem Fridrichem

Středa 18:00-22:00

PROGRAM: 
Městská dekomprese, stavění židlí :o) Představení jógy smíchu a programu. Rozcvičení. Smíchocviky. Přestávka. Meditace smíchu. Relaxace. Tanec smíchu. Posezení. Termíny: v přípravě


JÓGA SMÍCHU:
V józe smíchu jsou kombinovány hravé aktivity navozující smích prokládané hlubokým dýcháním. To přináší více kyslíku do našeho těla a mozku, což v nás vytváří pocit zdraví a energie. Smích má kromě mnoha pozitivních vlivů na naše tělesné zdraví i schopnost zvyšovat naši odolnost vůči negativním myšlenkám a emocím a vede nás ke spirituální přirozenosti. Pomáhá nám rozvíjet takové postoje jako odpuštění, velkorysost, mírumilovnost, soucit, vzájemné ocenění a vstřícnost. Přínosy smíchu jsou prokázány na úrovni fyzického, mentálního, emocionálního i sociálního zdraví.

MÍSTO: 
Studio Pro, Polská 6, 120 00 Praha 2 - Vinohrady
www.studio-pro.cz

ČAS: v 18:00h - 22:00h. Délka aktivit je přibližně 150 minut + přestávky

KAPACITA: 
Minimální počet účastníků je 7, maximální počet je 20.

REZERVACE A CENA: 
Výstupné je 350Kč. Pro rezervaci napište prosím na petr.fridrich@gmail.com, vaše jméno a příjmení, telefon, počet osob. Rezervace je závazná.

 

Účast na seminář lze darovat i jako dárek (vystavím Vám poukaz na jméno i bez jména). Pokud chcete místo rezervovat pro 3 a více osob - platba předem, jinak platba na místě (prosím přineste si peníze přesně). Pokud chcete platit přes účet: Petr Fridrich, číslo účtu: 119745309/0800 (Česká spořitelna). Do zprávy pro příjemce napište jméno a příjmení účastníka (bez háčků a čárek).  

Malý apel na zodpovědnost. Pokud místo rezervujete, prosím pečlivě zvažte, pokud opravdu můžete a chcete přijít. V případě, že místo rezervujete a nepřijdete, je to škoda pro všechny. Vy přijdete o zážitek, já o peníze, které potřebuji na náklady spojené se seminářem a někdo, kdo by mohl přijít místo Vás přijde o tuto možnost, protože je místo už vámi rezervováno. 

CO S SEBOU, OBČERSTVENÍ: Připravenost smát se bez důvodu. Pohodlné oblečení (doporučuji brát si věci na převlečení, jde i o fyzickou aktivitu). Vezměte si uzavíratelnou láhev na vodu. K dispozici bude voda, káva, čaj.
JAK SE TAM DOSTAT: 
- nejbližší stanice metra Muzeum (linka A, C)
- nejbližší tramvajová zastávka Italská (linky 11, 13) 
- nejbližší autobusová zastávka MHD Na Smetance (linka 135)
- nejbližší vlaková stanice (Hlavní nádraží)
- nejbližší autobusová zastávka - národní/mezinárodní spoje (Florenc)
- Parkování od pondělí do pátku 8:00-18:00 placené, od 18:00 zdarma. Od pátku 18:00 i přes víkend zdarma - ulice Italská, Kunětická, Lichnická, Helénská, Španělská. 

 

DALŠÍ SEMINÁŘE JÓGY SMÍCHU (moji žáci a kolegové) najdete zde: jogasmichu.cz


KONTAKT:
Smíchologie 
Petr Fridrich - Smícholog
Email: petr.fridrich@gmail.com
M: +420 777 352 642

Please reload

bottom of page